Trappstädning Stockholm

 

Det är inte bara lokaler och rum som behöver visa sig från sin bästa sida. Även trappor behöver hålla sig fräscha, rena och snygga för att skapa en trivsam miljö för de som vistas i fastigheten. Kanske är du en av dem som behöver hjälp med att hålla din trapp trivsam?

Att hålla trappen ren och snygg med hjälp av trappstädning är möjliggöra att de som vistas på plats, boende som arbetande som besökare, får ett gott intryck av fastigheten som helhet. För besökare kan det också vara avgörande för det första intrycket. Och du ökar definitivt trivseln och minskar risk för slitage. Därför är det en god idé att låta någon skapa rutin på att städa din trapp.

En städfirma med bra trappstädning i Stockholm

Med hjälp av trappstädning i Stockholm kan du hålla din trapp snygg kontinuerligt. Du kan alltid räkna med att någon alltid dyker upp för att få den att skina. Ett städschema är vanligtvis det som fungerar bäst, då vet både du och städfirman vilka veckor, vilka dagar och vilka tider som gäller. Detta för att skapa en rutin så att du vet vad du får och firman vet vad som ska göras. Frågan är då, vem ska göra det? Vi har 3 tips på vad du bör tänka på när du väljer firma.

  1. Se till att städfirman gör jobbet effektivt. Framför allt tidsmässigt med tanke på att tiden ofta omvandlas till pris, men också för att folk ska kunna ta sig upp och ner i trappen under de tider som det är mer rörelse.
     

  2. Se till att städfirman gör jobbet noggrant. Noggrannheten avspeglar firmans engagemang, vilket är självklart för de flesta. Men jobben mellan firmorna skiljer sig ändå mellan varandra. Var noga med att välja den du vet alltid kommer att göra ett noggrant jobb.
     

  3. Se till att städfirman är den som gör det där lilla extra. Just det kan ha stor betydelse för om relationen blir lång- eller kortvarig. Gör firman det där extra och kan leverera städjobb med flexibilitet är det ofta värt att lägga pengarna på. Flexibiliteten kan uttrycka sig genom lättillgänglighet av personal på kort varsel, men också genom att enkelt och smidigt ta sig an städjobb av fler ytor.

     

Vill du ha hjälp med trappstädning i Stockholm? Kontakta oss idag!
 

Söder om Söder utför trappstädning i Stockholm åt en mängd kunder. Varje uppdrag utför vi noggrant, flexibelt och effektivt och vi ser alltid till att det blir prisvärt för våra uppdragsgivare. Vi städar din trapp, hiss, skrapgaller, handledare, sopnedkast, tvättstugor, soprum och källargångar. Skapa ett snyggt första intryck till din fastighet med oss. 
 

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se