Kontorstjänster Stockholm

 

Som en helhetsleverantör av kontorstjänster i Stockholm kan Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice stolt ta hand om alla era önskemål och behov. Vi vet att en leverantör av alla kontorstjänster förenklar våra kunders vardag.

Bland våra kontorstjänster i Stockholm hittar ni.

  • Kontorsstädning

  • Mattvätt

  • Fönsterputsning

  • Kaffe- och vattenmaskiner

  • Fruktkorgar

Alla kontorstjänster i Stockholm från en leverantör

 

Kontorsstädning är en vanlig tjänst som vi utför åt våra kunder. Varje ny kund gör vi ett besök hos och utformar en skräddarsydd offert för att städningen ska bli precis det ni efterfrågar, med en frekvens som passar er. Vi städar effektivt och noggrant utan att tumma på kvaliteten. Varje städning utförs med nytvättade och färdigpreparerade moppar och trasor och dessutom rengör vi alltid toaletten med engångstrasor för att inte sprida bakterier från badrummet till resten av kontoret. Vi städar med miljövänliga metoder och produkter i enlighet med vår miljöpolicy för att vara en del i att förbättra vår miljö.

Rena kontorstjänster i Stockholm är mer än städning

 

Städningen av en kontorstjänst som är ett grundläggande önskemål hos våra kunder. Vi vill gärna göra det lilla extra och kan även ta hand om tvätten av mattor och putsningen av fönster i lokalen.

 

Vi erbjuder flera olika typer av mattor, från standardmattor till mattor med er logotyp på. Vi tvättar sedan mattorna med en intervall som passar ert kontor. Både valet av matta och hur ofta den behöver tvättas beror bland annat på årstiden men även på er besöksfrekvens.

 

Vår långa erfarenhet av fönsterputsning gör att vi är en trygg leverantör av kontorstjänster rörande fönster. Vi putsar stora och små fönster, med eller utan spröjs, på låg eller hög höjd. Vi kan även se till att stänk från målarfärg kan tas bort genom att vi skrapar fönstren. Ni behöver bara meddela oss förutsättningarna och era önskemål så ser vi till att ta med de redskap som behövs för att utföra fönsterputsningen till er belåtenhet.

 

Frukt och dryck – en del av vår kontorstjänst i Stockholm

 

Vår kontorsservice i Stockholm kan hjälpa er med att se till att ni har både nyttiga mellanmål i form av frukt på kontoret samt dryck i form av kaffe och vatten. Både frukt och dryck är viktigt för att hålla medarbetarnas prestation och humör på topp. Kaffe är inte bara något som önskas utan något som många medarbetare räknar med ska finnas på kontoret. Det är med andra ord inte så mycket en fråga om en kaffemaskin ska finnas på kontoret utan vilken kvalitet kaffet som serveras ska ha. Vi har alltifrån riktigt lyxiga espressomaskiner som maler bönorna direkt och serverar färskt kaffe till snabba maskiner som använder sig av snabbkaffe för att kunna leverera många koppar kaffe under kort tid. Som komplement till kaffemaskinen är det klokt att ge medarbetarna närhet till en vattenmaskin för att hålla vätskenivån i balans.

 

Tillsammans kan vi ta fram en helhetslösning för era kontorstjänster i Stockholm. Hör av er till oss så hjälper vi just ert kontor med det ni behöver för att förenkla er vardag.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se