Kontorsstädning Vasastan

 

Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice erbjuder effektiv och noggrann kontorsstädning i Vasastan. Vi ser till att ert kontor visas från dess bästa sida, för både anställda och kunders skull. Ett rent och fräscht kontor gör att ert företag kan ge ett bra första intryck till era kunder och samtidigt vara en trivsam plats för era anställda.

Kontorsstädning Vasastan – Effektivt och noggrant
 

Vi har en hög yrkesstolthet och vår personal är ansvarsfull och tar varje uppdrag på stort allvar. Det gör att vi erbjuder effektiv och noggrann kontorsstädning i Vasastan. Effektiviteten märks i hur städningen utförs, snabbt med hög kvalitet, på tider som inte stör er verksamhet.

Noggrannheten känner ni när ni kommer till kontoret efter att vi har städat. Ni behöver aldrig fundera på om det kommer att se rent, fräscht och representativt ut. Vår städning gör att ni kan känna er trygga med att alltid komma till välstädade lokaler.Vi städar dessutom så miljövänligt vi kan och väljer metoder och produkter som är snälla mot vår miljö, utan att resultatet blir sämre.

 

Vi vill göra det lilla extra för våra kunder. Därför ska ni alltid känna er välkomna att höra av er om ni behöver en extra städning med kort varsel eller om ni har andra behov till kontoret. Vi kan hjälpa er med en kaffemaskin, mattvätt eller en fruktkorg.
 

Plan för kontorsstädning Vasastan
 

Vi ser till att upprätthålla kvaliteten genom att följa vår aktivitetsplan för varje kund. Det innebär att:

  • Vår personal prickar av arbetsuppgifterna för varje kund på en skräddarsydd checklista.

  • Vi kontinuerligt följer upp behovet av service och ser till att hålla vår personal uppdaterad.

  • Vi följer upp kvaliteten på arbetet som utförs.

  • Vi håller oss uppdaterade och följer utvecklingen av både produkter och metoder på marknaden för att ge bästa möjliga städning och service.
     

Prisvärd kontorsstädning Vasastan
 

Vi utför kontorsstädning på ett effektivt och noggrant sätt, dessutom gör vi det prisvärt. För att anpassa städningen till varje kund kommer vi ut och inspekterar lokalerna innan vi skräddarsyr en offert till er. Det gör att vi kan beräkna hur lång tid kontorsstädningen i Vasastan tar och vi kan tillsammans komma överens om vilken frekvens som städningen ska utföras med. Allt för att ni ska känna er nöjda med städningen och priset.

 

Kontakta oss via formuläret på hemsidan och låt oss ge er ett skräddarsytt förslag på kontorsstädning anpassad till era lokaler. Välkommen som kund till oss på Söder om Söder!
 

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se