Kontorsstädning Östermalm

 

Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice är företaget för dig som letar efter en trygg och effektiv leverantör av kontorsstädning på Östermalm.

Vi har lång erfarenhet och gör alltid det lilla extra för dig som kund.

Kontorsstädning för små och stora lokaler på Östermalm
 

Det spelar ingen roll hur stort ert kontor är, vi utför kontorsstädning i alla olika typer av lokaler på Östermalm. Därför erbjuder vi alltid våra kunder att komma förbi och inspektera lokalerna innan vi ger er en offert. Efter det kan vi skräddarsy ett erbjudande för kontorsstädning utifrån just era behov. Det gör att ni får kontorsstädning på Östermalm som passar storleken på era lokaler och med en frekvens som passar er. Och som gör att ert kontor alltid ser fräscht och rent ut!
 

Kontorsstädning på Östermalm med det lilla extra
 

Vårt mål är att alltid ge våra kunder det där lilla extra som andra leverantörer ofta missar. Hos oss får ni först och främst effektiv och noggrann kontorsstädning på Östermalm. Vår effektivitet betyder att vi städar på tider som inte stör er verksamhet. Samtidigt som vi utför städningen snabbt och effektivt tummar vi aldrig på kvaliteten. Vi är noggranna i allt vi gör, vilket gör att ni aldrig behöver vara oroliga för att kontoret inte är rent, fräscht och representativt efter att vi har utfört städning hos er.

 

Det lilla extra vi erbjuder våra kunder kan vara i form av vår flexibilitet när det kommer till att snabbt lösa extra städningar när det behövs. Eller vår förmåga att hjälpa till med andra typer av kontorsservice såsom mattvätt, fruktkorgar eller leverans av kaffemaskiner.
 

Aktivitetsplan för kontorsstädning Östermalm
 

Vi arbetar alltid efter en aktivitetsplan för att försäkra oss om att vi upprätthåller kvaliteten i den kontorsstädning på Östermalm som vi erbjuder.

  • Avstämning vad det gäller kontorsstädningens omfattning, genomförande och innehåll.

  • Kontroll av kontorsstädningen på Östermalm enligt en checklista som är noggrant utformade för varje uppdrag och som personalen prickar av under kontorsstädningen.

  • Kontinuerlig uppföljning av behovet av service.

  • Uppföljning av kvaliteten.

  • Kontroll av personal och kompetensutveckling anpassad utifrån personalens behov.

  • Förbättring av våra städmetoder genom att följa utvecklingen av metoder och redskap.
     

Söder om Söder – ansvarsfull kontorsstädning på Östermalm
 

Vår personal är ansvarsfull och ser till att utföra varje uppdrag på bästa sätt. Vi strävar alltid för att vara så miljövänliga som möjligt i vårt arbete, både vad det gäller produkter och metoder, utan att för den skull tumma på kvaliteten. De moppar och trasor vi använder är alltid nytvättade och färdigpreparerade för bästa resultat och vi använder alltid engångstrasor till toaletterna för att försäkra oss om att städningen inte sprider bakterier.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se