Kontorsstädning Nacka

 

Nacka är fyllt med kontorslokaler där människor varje dag ska känna sig välkomna och ha en trivsam arbetsdag. Att dessa lokaler behöver städas då och då är självklart, lika självklart borde det vara att ni får kontorsstädning som är anpassad efter era behov.

 

Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice är en leverantör av kontorsstädning i Nacka som alltid besöker nya kunder för att kunna säkerställa att städningen anpassas utifrån era behov och önskemål.

Kontorsstädning Nacka - Vår checklista

 

Vi har en checklista för varje uppdrag. Checklistan är precis som offerten skräddarsydd efter era behov. Varje gång en städning utförs prickar vår personal av checklistan för att inget ska glömmas bort eller missas. Vi har dessutom en aktivitetsplan som vi följer för att upprätthålla kvaliteten på lång sikt. Den innebär att:

  • Vi kontrollerar vår personal och ger dem den kompetensutveckling de behöver.

  • Vi regelbundet stämmer av städningens genomförande, innehåll och omfattning med varje kund.

  • Vi ständigt försöker förbättra städningen genom att följa utvecklingen av metoder och produkter.

Vi ser alltid till att ha kontinuerlig kontakt med våra kunder så att kvaliteten upprätthålls och så att vi säkerställer att den städning vi levererar är vad ni förväntar er.
 

Effektiv och prisvärd kontorsstädning i Nacka

 

Eftersom vi anpassar städningen efter er lokal, era önskemål och förutsättningarna ser vi alltid till att vara ett prisvärt alternativ för kontorsstädning i Nacka. Det gör vi utan att tumma på våg effektivitet eller vår noggrannhet. Vi ser självklart även till att utföra städningen på tider som inte stör er verksamhet. Vi jobbar när det passar er helt enkelt!

Kompetent kontorsstädning i Nacka

 

Våra medarbetare är kompetenta och duktiga. De har stor insikt i vad som krävs för att ett kontor ska kännas fräscht och rent. Vid varje kontorsstädning i Nacka har vi nytvättade och färdigpreparerade moppar och trasor. Vi tvättar alltid toaletter med engångstrasor för att se till att inte sprida bakterier på kontoret. Dessutom följer vi alltid utvecklingen av produkter och strävar efter att städa med så miljövänliga metoder och produkter.

 

Tillsammans med dig som kund kan vi även hitta andra saker som höjer trivseln på kontoret, och eftersom vi är en helhetsleverantör av kontorstjänster kan vi hjälpa er med en kaffemaskin, tvätt av mattor eller leverans av fruktkorgar. Hör av dig till oss så kan vi tillsammans komma fram till vilken typ av service ert kontor behöver. Varmt välkommen till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se