Kontorsstädning Huddinge

 

Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice är precis som det låter ett företag som erbjuder all typ av service till kontor och fastigheter. Letar ni kontorsstädning i Huddinge är vi leverantören ni letat efter.

Noggrann och effektiv kontorsstädning i Huddinge


Vi utför kontorsstädning i Huddinge effektivt, noggrant och prisvärt. Effektiviteten visar sig bland annat i att vi alltid besöker våra kunder innan vi skickar en offert. Det gör att vi kan gå igenom lokalen och se vilken typ av kontorsstädning som ni behöver och även ta del av era önskemål för städningen. Det gör att vi gör precis det som ni efterfrågar, det blir effektivt och prisvärt. Vi tummar dock aldrig på att utföra arbetet noggrant och med kvalitet. Vår kompetenta personal prickar av en anpassad checklista så att inget glöms eller missas under varje städtillfälle. Vi ser dessutom till att kontinuerligt kompetensutveckla vår personal utifrån just deras behov. Det gör att vår städning alltid håller högsta kvalitet.

Aktivitetsplan för kontorsstädning i Huddinge

 

Vi sätter alltid upp en plan för hur uppdraget ska följas upp och utföras. Vi kallar det en aktivitetsplan, planen innehåller bland annat att vi:

  • Regelbundet följer upp kvaliteten på städningen.

  • Stämmer av genomförandet, innehållet och omfattningen med varje kund samt behovet av service.

  • Bevakar utvecklingen av metoder och redskap för att förbättra vår städning.

Kompetent kontorsstädning i Huddinge

 

Alla våra medarbetare är kompetenta och ansvarsfulla, de får kontinuerligt en behovsanpassad kompetensutveckling för att ständigt utveckla vår städning. Vi följer också utvecklingen vad det gäller produkter och metoder inom städning. De produkter vi väljer är i så stor utsträckning som möjligt miljövänliga produkter. Vi använder nytvättade och färdigpreparerade trasor vid varje ny städning för att säkerställa bästa möjliga resultat. Dessutom använder vi endast engångstrasor när vi rengör toaletten för att försäkra oss om att städningen inte sprider bakterier från badrummet till resten av lokalen.

Kontorsstädning med det lilla extra i Huddinge

 

Vi erbjuder högkvalitativ kontorsstädning i Huddinge med det lilla extra. Vår personal vet vad som krävs för att ett kontor ska se lite extra fräscht ut och ser till att göra det varje gång de utför en kontorsstädning. Vi kan dessutom hjälpa er med andra typer av service för ert kontor. Vi är en helhetsleverantör för kontor och kan hjälpa er med mattvätt, kaffemaskiner och fruktkorgar. Tveka inte att höra av er till oss för att höra mer om vad vi kan hjälpa ert kontor med! Varmt välkommen till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se