Kontorsstädning Bromma

 

Letar du efter effektiv och noggrann kontorsstädning i Bromma? Då är Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice leverantören för dig. Hör av dig till oss för en skräddarsydd offert som utgår från just era lokalers behov.

Effektiv och noggrann kontorsstädning i Bromma
 

Vi utför kontorsstädning i Bromma med stor effektivitet och noggrannhet. Effektiviteten visar sig i att vi utför städningen snabbt och prisvärt, utan att kvaliteten blir lidande. Vi har väl utformade checklistor som är anpassade efter varje lokal där vi utför kontorsstädning i Bromma. Checklistorna prickas av medan personalen arbetar och säkerställer att inget glöms bort eller missas.

Noggrannheten visar sig i att vi alltid ser till att lämna ett kontor i ett skick som gör att du aldrig behöver fundera på om det kommer att vara representativt och fräscht. Vår kontorsstädning i Bromma utförs alltid med hög kvalitet och med det lilla extra för att våra kunder ska vara säkra på att de har valt rätt leverantör av städtjänster.
 

Kvalitetsplan för kontorsstädning i Bromma
 

För att vara säkra på att vår städning alltid håller måttet följer alla våra uppdrag en kvalitetsplan.

  • Först och främst gör vi en avstämning med varje kund vad det gäller innehåll, genomförande och omfattning av städningen.

  • Upprättande av anpassade checklista som sedan kontrolleras kontinuerligt, och prickas av under varje tillfälle av personalen som utför kontorsstädningen i Bromma.

  • Kontroll av personalen och kompetensutveckling av varje enskild person utifrån deras behov.

  • Kvalitetsuppföljning och regelbunden uppföljning av servicebehovet.

  • Bevakning av metoder och utveckling av ergonomiska redskap för att förbättra städmetoderna, samtidigt som vi alltid håller utkik efter miljövänliga alternativ till produkter och metoder.
     

Skräddarsydd kontorsstädning i Bromma
 

Inför varje nytt uppdrag besöker vi vår kund för att kunna anpassa kontorsstädningen efter just era behov och era lokaler. Vi ser till storleken på lokalerna, lyssnar till era behov och lämnar därefter ett förslag på hur ofta ni skulle behöva städning, hur lång tid varje kontorsstädning kommer att ta och vad det kommer att kosta. Vårt erbjudande är alltid ett prisvärt alternativ och vi städar alltid på tider när det passar er verksamhet för att ni inte ska bli störda av vår service.

Välkommen till en trygg leverantör av kontorsstädning i Bromma
 

Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice är en leverantör med lång erfarenhet. Vi har ansvarsfull personal och tar varje uppdrag av kontorsstädning i Bromma på största allvar. Hör av dig till oss för en kostnadsfri inspektion av era lokaler och en skräddarsydd offert utifrån era behov och önskemål.
 

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se