Kontorsservice Stockholm

 

Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice är en helhetsleverantör av tjänster inom kontorsservice i Stockholm. Vi vet att en och samma leverantör av tjänster till kontoret är något som förenklar vardagen för många företag. Därför erbjuder vi det mesta som företag efterfrågar till sina kontor och sin personal.

Våra tjänster finns bland annat inom områdena:
 

  • Kontorsstädning

  • Kaffe- och vattenmaskiner

  • Fruktkorgar

  • Fönsterputsning

  • Mattvätt
     

Helhetsleverantör av kontorsservice i Stockholm

 

Vi ser till att leverera det ni behöver till ert kontor. Inför varje kontorsstädning kommer vi ut till kunden för att skräddarsy en offert och anpassa städningen efter lokalen och kundernas önskemål. Vi ser till att städa med en frekvens som passar era behov, så att ert kontor alltid är i ett bra skick samtidigt som vi ser till att vara ett prisvärt alternativ. Vi är måna om att utföra vårt arbete effektivt och noggrant, med en tydlig tanke på att använda miljövänliga metoder och produkter. Inför varje städning har vi nytvättade och färdigpreparerade moppar och trasor för att säkerställa att vi levererar det bästa resultatet.

Vår kontorsservice i Stockholm håller ert kontor rent

 

Vi erbjuder inte bara städning som en del i vårt erbjudande kring att hålla ert kontor i prima skick. Vi kan även se till att putsa fönstren och tvätta mattorna i lokalen. Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och kan putsa fönster oavsett förutsättningar. Vi har långa stegar och liftar som kan ta oss upp på en höjd av 54 meter. Vi putsar fönster i butiker med stora skyltfönster, i villor med tvåsidiga eller fyrsidiga fönster med eller utan spröjs.

 

Genom oss kan ni få olika typer av mattor, beroende på vilket intryck ni vill ge. Mattorna ser vi sedan till att byta ut och tvätta regelbundet så att det alltid ger ett rent och fräscht intryck av ert kontor. Vi kan hjälpa er att välja ut en matta som passar er beroende på er besöksfrekvens och era behov. Vi har bland annat standardmattor, mattor som samlar upp smuts och grus effektivt samt mattor med logotyp på.

Dryck till ert kontor i Stockholm

 

Vi säljer och hyr ut kaffe- och vattenmaskiner, och vi har ett stort utbud inom båda kategorierna. En kaffemaskin på jobbet är ofta inte bara ett önskemål utan något som anses vara nödvändigt på ett kontor i Sverige idag. Vi har allt ifrån lite mindre varianter som passar att stå på en bänkskiva till stora maskiner som passar det större kontoret. I valet av kaffemaskin behöver man också bestämma sig för vilken kvalitet man vill ha på kaffet. En riktigt god kopp kaffe kan levereras av en maskin som maler bönorna direkt och brygger färskt kaffe på plats. En snabbare variant som kan leverera fler koppar kaffe under kort tid är en kaffemaskin med snabbkaffe. Som komplement till kaffemaskinen är det bra att ha en vattenmaskin för att hålla vattennivån i kroppen på en bra nivå. Man brukar säga att en kopp kaffe behöver ett glas vatten för att kroppen inte ska få ett vätskeunderskott med resultatet att man känner sig trött och hängig. En vattenmaskin är helt enkelt ett sätt att hålla personalen på topp. Vattenmaskinerna kan kopplas till det vanliga vattennätet.

Fruktkorgar – en del av vår kontorsservice i Stockholm

 

Vi levererar fina fruktkorgar till företag i Stockholm som en del i vår kontorsservice. Det finns ett flertal olika fruktkorgar att välja mellan, från vår standardkorg till lite lyxigare varianter. Det går att välja storlek på alla korgar så att ni kan anpassa mängden frukt till er arbetsplats.

 

Hör av er till oss så kan vi tillsammans komma fram till vilken typ av kontorsservice just ni behöver till ert kontor i Stockholm. Varmt välkommen till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice.

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se