Fönsterputsning Stockholm

 

Letar du efter en trygg leverantör av fönsterputsning i Stockholm? Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice erbjuder alla typer av fönsterputsning i Stockholm. Vi har lång erfarenhet och hjälper privatpersoner såväl som företag.

Professionell fönsterputsning i Stockholm


Vi utför fönsterputsning i Stockholm på alla typer av objekt:
 

  • Villor

  • Kontor

  • Butiker

  • Stora skyltfönster

  • Lägenheter

  • På hög höjd

 

Vi utför fönsterputsning i Stockholm på små och stora villor, med eller utan spröjs, tvåsidigt eller fyrsidigt. Vanligtvis putsar vi fönstren i villor på våren och hösten, men självklart utformar vi ett avtal som passar er.

 

På kontor putsar vi fönster på tider som det passar er, så att er verksamhet inte störs av vårt arbete. Vi kommer gemensamt fram till med vilken frekvens fönsterputsningen ska utföras för att hålla fönstren i bästa skick.

 

Butiker har ofta stora skyltfönster som kräver putsning med en stor regelbundenhet. Hur ofta fönsterputsningen behövs göras beror på butikens placering, om det är nära en trafikerad väg eller inte och även vilken årstid det är.

 

Lägenheter kan innebära arbete på hög höjd vilket inte är något problem för oss. Vi har höga stegar, små saxliftar och stora billiftar som kan ta oss upp på en höjd av 54 meter.

 

Vi har många nöjda kunder inom varje segment och kan bistå med en referens om ni vill höra vad våra kunder tycker om oss.
 

Kompetent fönsterputsning i Stockholm


Våra medarbetare får kontinuerligt kompetensutveckling som är anpassad utifrån vad personen i fråga behöver. Det betyder att våra medarbetare ständigt hålls uppdaterade på de mest effektiva metoderna och produkterna. Vi har kollektivavtal och bra arbetsförhållanden samtidigt som vi erbjuder effektiv och prisvärd fönsterputsning i Stockholm.

 

Under våra många års erfarenhet av fönsterputsning i Stockholm har vi lärt oss vad våra kunder uppskattar och vad som krävs för att våra kunder ska bli nöjda med vårt arbete. Det betyder att vi alltid planerar tillsammans med kunden när arbetet ska utföras. Vi aviserar i god tid när vi kommer att utföra fönsterputsningen i Stockholm och vi putsar fönstren effektivt och snabbt utan att tumma på kvaliteten.

 

Vi ser till att vara i tid då vi anser att punktlighet är av stor vikt för att du ska uppleva att vi utför vårt arbete enligt avtal. Din tid är viktig, därför ser vi till att ta så lite tid som möjligt i anspråk.

 

Vi tar alltid med allt material som krävs för att du inte ska behöva tillhandahålla trasor eller rengöringsprodukter. Allt vi behöver veta är hur förutsättningarna ser ut så att vi kan ta med en extra hög stege om fönsterputsningen innebär arbete på hög höjd. Vi kan ta bort stänk från målarfärg genom att skrapa bort färgen. Vi gör med andra ord allt som krävs för att dina fönster ska vara rena och fräscha. Det enda du behöver göra är att plocka bort alla saker framför fönstren som ska putsas så att vi lätt kan komma fram. Vi behöver fri lejd på en meter framför fönstren.
 

Trygg leverantör av fönsterputsning i Stockholm


Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice är en trygg leverantör av fönsterputsning i Stockholm med en väl utvecklad arbetsmiljöpolicy, en kvalitetsplan och en miljöpolicy. Vi är måna om att våra medarbetare trivs och har en bra arbetsmiljö som gör att de utför de tjänster vi erbjuder med högsta kvalitet. Kvalitetsplanen är något vi följer och prickar av för varje nytt uppdrag och varje ny kund för att säkerställa att vi levererar tjänster av hög kvalitet. Vår miljöpolicy är ett resultat av att vi vill vara en del i att bland annat minimera resursförbrukningen och utsläppen av föroreningar i luft och vatten. Vi försöker ständigt förbättra vårt miljöarbete, precis som vi ständigt vill utveckla och förbättra våra tjänster.
 

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se