Kontorsstädning i Stockholm

VI STÄDAR OCH SKAPAR TRIVSEL PÅ DITT KONTOR

Välkommen till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice – företaget för dig som är i behov av kontorsstäd i Stockholm.

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och gör alltid det där lilla extra för att ditt kontor ska bli rent, fräscht och trevligt att befinna sig i, för såväl medarbetare som kunder. Vi städar kontor i hela Storstockholmsområdet, både stora och små.

Vi städar kontor med olika frekvens, allt från en gång i veckan till varje dag.  Det enskilda förtagets behov och hur stor yta det handlar om styr hur ofta vi måste städa för att lokalerna ska hållas i ett fräscht skick.

Kompetenta på kontorsstäd i Stockholm

Vi kommer gärna och hälsar på hos ditt företag för att kunna skräddarsy en offert för just ert behov. Vid sidan av kontorsstäd i Stockholm erbjuder vi även andra former av service som skapat trivsel på kontoret. Fräscha och varierade fruktkorgar, kaffemaskiner, tvätt av handdukar och entrémattor.

Våra kompetenta medarbetare har efter alla år i arbetet bra koll på vad som krävs för att få till en fräsch och trivsam arbetsmiljö. Genom tät kontakt med kunden hittar vi rätt städning just för det specifika företaget. Vi ser också alltid till att vara flexibla tidsmässigt, vi anpassar vårt arbete så att det ska störa den pågående verksamheten på kontoret så lite som möjligt.

När du anlitar oss för kontorsstäd i Stockholm börjar vi alltid med en grundlig genomgång över vad som behöver göras, så att vi har bra kontroll på alla förutsättningar innan arbetet påbörjas. Vi håller sedan nära kontakt med kunden under hela arbetets gång och gör löpande avstämningar, helt enligt kundens behov.

Duktig personal som tar ansvar för arbetet

Vår personal tycker om sitt arbete och tar alltid ansvar för slutresultatet. Vi på Söder om Söder Kontor & Fastighetsförvaltning har stor erfarenhet av kontorsstäd i hela Stockholm och har goda referenser från många nöjda och återkommande kunder.

När vi städar ett kontor så är valet av städmetod en mycket viktig del för att uppnå rätt nivå på städningen. Vi strävar alltid efter att ha använda så miljövänliga produkter och metoder som möjligt och använder alltid nytvättade och färdigpreparerade moppar och torkdukar.

Denna städmetod ger renare lokaler, vilket resulterar i betydligt bättre hygien eftersom det förhindrar att bakterier sprids via städningen. För att minska risken för smittspridning ytterligare så använder vi nya engångsdukar till varje toalett. Dessa metoder kommer att leda till att era lokaler kommer att upplevas som renare och fräschare.

Arbetar efter en kvalitetsplan

När vi genomför en kontorsstädning så arbetar vi efter en kvalitetsplan med följande punkter.

  • Avstämningar med kund avseende städtjänstens genomförande, innehåll och omfattning.
  • Kontroll av städning enligt checklista.
  • Kontinuerlig uppföljning av servicebehovet.
  • Kontroll av personal.
  • Kvalitetsuppföljning.
  • Kompetensutveckling behovs anpassad för varje enskild person.
  • Utveckling och bevakning av metoder och ergonomiska redskap för att ständigt förbättra våra städmetoder hos våra kunder.
  • Vi har noga utformade checklistor som anpassas till varje uppdrag där vår personal vid besökstillfället prickar av varje arbetsmoment.

Välkommen att ta kontakt med oss om du är i behov av kompetent kontorsstäd i Stockholm.

* Nödvändigt fält

Tack!, Vi hör av oss snart