Om oss

Om oss

Frigör resurserna = en helhetsleverantör

Vår uppgift är att förenkla våra kunders vardag, genom att vara kundens helhetsleverantör. Många har idag flertal olika leverantörer för lokalvård, kaffeservice, kontorsvaror, fruktkorgar, entrémattor etc. Vi förenklar våra kunders vardag och erbjuder en helhetslösning.

Miljöpolicy

Att arbeta med miljöförbättrande åtgärder handlar i högsta grad om att minska resursanvändningen i verksamheten,vilket även är gynnsamt ur kostnadssynpunkt och därmed till nytta för alla våra kunder. Söder om Söder är ett miljösmart företag i enlighet med ISO 14001.

Kvalitétpolicy

En förutsättning för att bedriva vår verksamhet med en positiv ekonomisk utveckling är nöjda kunder. Vi strävar därför alltid efter att erbjuda våra kunder bästa service på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi är därför flexibla och anpassar oss alltid efter kundens specifika önskemål. Nöjda kunder är vår bästa reklam. Söder om Söder  personal skall alltid vara flexibla, punktliga och utbildade för att utföra sitt arbete med noggrannhet och effektivitet.

Arbetsmiljöpolicy

Söder om Söder  ser att en nära samverkan mellan vår personal och era kontaktpersoner är en viktig del för att skapa de bästa förutsättningarna för ett gott samarbete.Vår organisation har erfarenhet och kompetens ifrån städbranschen sedan drygt 20 år.

soder om soder 282

Martin Nordqvist

VD

Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice AB

Tel:08-572 301 00

Konsumentvägen 12

125 30 Älvsjö

info@sossf.se