Hemstädning

 

Om du bor i Stockholm, är du förmodligen en väldigt upptagen person. Du kanske inte alltid har tid att städa ditt hus eller din lägenhet. Kanske för du en ojämn kamp mot dammråttorna och känner att du helt enkelt inte räcker till. Då är det kanske läge att skaffa hjälp. Vår hemstädningstjänst skapar frihet. Frihet för dig att ägna dig åt familjen eller jobbet istället för att städa.

En grundläggande rengöring av ett hus med tre sovrum kan ta upp till 3-4 timmar, så varför inte spendera dessa 3-4 timmar på att göra något som du älskar? Om du har svårt att finna tid för att städa och vill komma hem till ett fläckfritt hus, så är en städservice det rätta för dig. Med oss kan du anpassa din städning efter dina behov för att få det gjort precis på det sätt du vill ha det.

Positiv attityd:

En viktiga komponenten i en bra städning är en positiv attityd. Konsten att städa bra kan läras ut, men entusiasm, motivation och engagemang är alla personliga kvaliteter. Våra anställda är gladast om allt fungerar bra för dig. Du ska aldrig behöva känna dig osäker för att behöva skräddarsy tjänsten. Kom ihåg att vi är här för att hjälpa dig och inte tvärtom.

 

Effektivitet:

Saker bör ske så snabbt som möjligt. Våra anställda att arbetar vid behov tillsammans i team. Människor som arbetar tillsammans i team tenderar att få jobbet snabbare gjort än någon som arbetar ensam. Vi är professionella och vet hur man får jobbet gjort snabbt utan att ge avkall på kvaliteten. Vi dammar av armaturer, torkar golvlister, moppar under möbler och ser till att få med alla små detaljer.

Kommunikation:

Vi antar inte att vi vet vad du vill ha utan går igenom en detaljerad lista över frågor om vilka speciella saker är viktiga för dig. Den som städar ditt hus ska ha anteckningar om särskilda önskemål, och se till att de bockar av allt som de har gjort. På detta sätt är det enkelt visa dig vad som har gjorts.

Ärlighet:

Ibland inträffar olyckor. Som professionella städare kommer att vi att göra vårt bästa för att vara så försiktiga som möjligt när vi gör vårt arbete. Trots detta kan saker gå sönder. Naturligtvis låter vi dig veta när det händer och försöker aldrig dölja skadan. Vi är försäkrade och förberedda för eventuella skador som kan bli följden av olyckshändelser. Vi är uppriktiga om kvaliteten på vårat arbete och vad du kommer att få för det pris du betalar.

Sekretess:

När det gäller hemstädning är det extra viktigt att se till att den personliga integriteten upprätthålls. Alla våra våra anställda jobbar under ett sekretessavtal som ser till att ditt privatliv alltid är skyddat.

Kontakta oss så hör vi av oss

Ditt namn

Företag

Telefonnummer

Vad behöver ni pris på

Kortfattad beskrivning

Skicka