Fruktkorgar

Fräsch frukt skapar en positiv atmosfär, trivsel och ger energi och vitaminer.

Vår frukt levereras i gedigna korgar, som byts ut vid nästa leverans. Vi levererar alla vardagar enligt kundens önskemål i Stockholm. Abonnemang tecknas för antal, storlek och leveransplan.

Standard fruktkorg

Orginal fruktkorgen är ett säkert kort. Blandningen är noga fördelad för vad som normaltsätt är mer eller mindre populärt för den vanliga svenska arbetsplatsen.

Korgen är fylld med gröna och röda äpplen, päron, bananer, apelsiner, druvor samt toppat med 1 säsongsfrukt som t.ex. mandariner, clementiner, nektariner. Säsongsfrukterna varierar beroende på årstid. Ibland läggs det även till en ytterligare topping som plommon, snacksmorötter eller dylikt. Allt för att ni ska få godare frukt på jobbet.

 

4 kg 150:-

6 kg 180:-

9 kg 230:-

12 kg 285:-

Ekologiskt

DET EKOLOGISKA ALTERNATIVET MED VÅR POPULÄRA STANDARDBLANDING

Vi rekommenderar alltid vår ekologiska fruktkorg till alla våra kunder – Den är båda bättre för miljön och för dig. Våra fruktkorgar är alltid 100% ekologiska. Korgen är fylld med ekologiska gröna och röda äpplen, päron, bananer, apelsiner samt toppat med 2 säsongsfrukter som t.ex. mandariner, clementiner, nektariner, kiwi, druvor, physalis. Säsongsfrukterna varierar beroende på årstid. Beställ den ekologiska fruktkorgen till erat företag idag

 

4 kg: 209 kr

6 kg: 279 kr

9 kg: 389 kr

11 kg: 509 kr

 

Premium

VÅR MEST UTSÖKTA FRUKTKORG

Är ni ute efter det lite mer exklusiva – Då är fruktkorg Premium rätt korg för er. Korgen är fylld med gröna och röda äpplen, päron, bananer, apelsiner, druvor samt toppat med säsongens frukter som t.ex. mandariner, clementiner, nektariner och inte bara det utan ytterligare 3 exotiska läckerheter som t.ex. kiwi, physalis, plommon, mango, sharon, papaya, snacksmorätter, bigarråer, jordgubbar och vid sommaren även bär så som hallon och blåbär. Exotiskta frukterna varierar beroende på säsong och tillgång. Ett utmärkt val av frukt till jobbet på den lite mer spännande arbetsplatsen.

4 kg: 185 kr

6 kg: 230 kr

9 kg: 330 kr

12 kg: 399 kr

 

 

 

Kontakta oss idag

Ditt namn

Företag

E-post

Telefonnummer

Storlek på fruktkorg


Skicka

 

ps: Våra fruktkorgar är ett utmärkt komplement till vår kontorsstädning. En del av vår större sortiment av kontorsservice